Trainingsacteurs inhuren.

trainingsacteurs

Trainingsacteurs M|V inhuren als partner in een cultuuromslag of veranderingsproces binnen uw organisatie.

Uw organisatie zit midden in een veranderingstraject. Bedrijfsprocessen worden tegen het licht gehouden, resultaten worden geëvalueerd en een nieuwe aanpak is noodzakelijk. Waar liggen mogelijkheden om de efficiency te vergroten? Waar lopen uw medewerkers tegenaan? Op basis van uw input en behoeften, ontwerpt onze afdeling Trainen met Acteurs m/v het juiste werkmodel waar onze trainingsacteurs M | V op worden ingezet.

Na een inventarisatie van bruikbare cases uit uw bedrijf en het formuleren van de onderzoeksvragen, brengen onze acteurs samen met uw medewerkers praktijkvoorbeelden tot leven. Handen uit de mouwen, aan de slag op de (werk)vloer! Situaties worden nagespeeld om inzicht te krijgen in bestaande (vastgeroeste) patronen, om deze vervolgens in kaart te brengen.

Binnen een stimulerende, maar bovenal veilige en prettige werksfeer weten de trainingsacteurs van Acteurs Inhuren Amsterdam uw medewerkers tot hogere prestaties te brengen. Daarbij dagen onze acteurs uw medewerkers uit, houden zij uw collega’s een spiegel voor en sturen waar nodig bij – om uiteindelijk het beste uit uw personeel naar boven te halen.

Voor trainingen kunt u uit verschillende diensten kiezen. Naast de ‘klassieke’ training waarbij de acteurs m/v live aanwezig zijn, bieden wij tevens alternatieve vormen. Zoals bijvoorbeeld: E-Learning. Hierbij worden praktijkvoorbeelden op video worden opgenomen, aan de hand van deze scènes worden cases besproken en behandeld met de deelnemers. Daarnaast bestaat de mogelijkheid van een combinatie van beiden: Blended Learning. Dit bestaat uit een video-gedeelte, gebaseerd op praktijkvoorbeelden, met daarnaast een trainingsgedeelte in een leslokaal.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht